Over ons

Veestal

Buitengewoon binnen.

We zijn een Belgisch familiebedrijf dat het ontwerp, de productie en de montage in eigen handen heeft zodat we optimaal en flexibel tegemoet kunnen komen aan de diverse, concrete wensen van onze klanten.

Veestal biedt innovatieve en flexibele oplossingen voor stallen en overkappingen in de landbouwsector.

 

Onze Expertise

Al meer dan 50 jaar zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige staalstructuren en materialen voor gevels en dak van overkappingen in binnen- en buitenland.

Door de constructie aan te passen, hebben we een gebouw ontwikkeld dat perfect als stal functioneert. Overspanningen tot 24m kunnen zonder problemen gebouwd worden. Hierdoor kan iedere landbouwer de optimale stal samenstellen.

Samen met een toegewijd team van ervaren medewerkers bieden we op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw unieke behoeften. Zowel gedurende het ontwerp, de productie, de montage als in de ondersteuning na de bouw blijven wij ons inzetten om u de best mogelijke service te kunnen bieden.

 

Duurzame materialen

Gebouwen van Veestal worden ontworpen volgens de strikte Europese normen.

Onze hoogwaardige staalconstructies vormen de ruggengraat van uw stal. Alle constructie-onderdelen van de robuuste staalstructuur worden thermisch verzinkt om een lange levensduur te garanderen.

Verder onderscheiden wij ons door gebruik te maken van innovatieve oplossingen en duurzame, onderhoudsvriendelijke producten.

 

Verluchting

We bieden diverse mogelijkheden aan voor de verluchting van uw stal, of het nu gaat over ventilatie in het dak of via de gevels of de combinatie van beide. Zo zal, door het uitgekiende ventilatiesysteem in het dak, de stal in de zomer niet opwarmen. Toch blijft de maximale natuurlijke lichtinval behouden.

Onze stallen zijn gebouwen met maximaal natuurlijke lichtinval, hebben een optimale ventilatie en zijn bovendien erg aantrekkelijk geprijsd.

 

In eigen handen

Wij produceren alles in eigen fabriek wat resulteert in korte lijnen, een gegarandeerde kwaliteit en snelle levertijden. Hierdoor kunnen we ook voor elk probleem een oplossing bedenken en direct inspelen op uw specifieke wensen.

Door onze flexibele oplossingen zijn er tal van mogelijkheden.

Qua afwerking kunnen we naar wens diverse types gevelbekledingen, poorten, deuren, ramen en dakbedekking  aanbieden.